fotograf de nunta

Anita & Stanislav

Suntem extrem de încântaţi de fotografii şi primim, desigur, doar laude! Aţi captat ziua noastră întocmai cum am trăit-o – relaxată, veselă, distractivă. Ne plac mai ales detaliiile pe care, foarte probabil, cei mai mulţi nici măcar nu le-au observat, dar voi le-aţi inclus atât de frumos în povestea nunţii noastre şi aţi făcut-o completă! Abordarea voastră prietenoasă şi promptă ni se pare cu adevărat unică. Pe deasupra, se pare că aduceţi şi noroc, deoarece cele două weekend-uri când aţi fotografiat nunţi, aici, în Bela krajina, au fost singurele însorite şi calde. Nu am putea fi mai satisfăcuţi cu munca voastră şi vă recomandăm cu bucurie.


fotograf de nunta

Urša & Blaž

Ce surpriză frumoasă – ne-am întors din vacanţă şi fotografiile ne aşteptau! Sunt atât de multe şi sunt uluitoare! Prietenii şi rudele noastre s-au îndrăgostit şi ei de ele, aşa că e simplu să vă recomandăm oricui se căsătoreşte. Nu există niciun risc în colaborarea cu voi doi. Am fost plăcut surprinşi de cât de bine v-aţi încadrat în peisaj şi de cât de relaxaţi au fost oaspeţii în preajma voastră. Dacă ar fi să ne mai căsătorim o dată, tot pe voi am vrea să vă avem la nuntă. Oana şi Tomaž, vă mulţumim pentru tot. Sunteţi grozavi!


Vesna & Edwin

poročni fotograf

Noi am fost cu precădere preocupaţi de calitatea fotografiilor şi de stilul fotografilor. Am vrut să găsim pe cineva care oferă fotografii de calitate ce nu sunt realizate într-o manieră standard. Am fost imediat surprinşi de calitatea şi coerenţa imaginilor de pe website-ul vostru. Am comparat în jur de 30 de fotografi, dar, sincer, voi aţi fost cei mai buni şi consecvenţi. Ne-a plăcut foarte mult şi faptul că oamenii din fotografiile voastre păreau atât de vii şi că aţi reprezentat cu justeţe o astfel de ocazie minunată precum o nuntă. Şi nu doar într-un singur album, ci în toate. Am fost foarte fericiţi să constatăm că sunteţi nişte persoane atât de deschise şi drăguţe. Am ştiut de prima dată când v-am întâlnit, la Maribor, că nu ne veţi dezamăgi. Felul vostru prietenos de a fi şi atitudinea pozitivă au fost şi sunt încă extrem de apreciate. Ne-aţi ascultat dorinţele şi ne-aţi răspuns la toate întrebările. În ziua nunţii aţi arătat tuturor cum ar trebui să fie fotografii profesionişti – nu aţi fost deranjanţi, dar în permanenţă prezenţi, dedicându-vă trup şi suflet. Chiar dacă trebuie să fi fost foarte obosiţi, aţi fost bine-dispuşi până la sfârşitul zilei (aproape începutul dimineţii). Şi, mai ales, fotografiile pe care ni le-aţi dat sunt excelente! Fiecare minut petrecut cu voi a fost o plăcere. A fost o experienţă pozitivă, iar rezultatul muncii voastre face ca amintirile din ziua nunţii noastre să fie întregi. Am vrea să vă mulţumim încă o dată pentru munca voastră şi pentru fotografiile extraordinare. Aţi fost într-adevăr cea mai bună alegere pe care am fi putut-o face. Iar către toate cuplurile ce urmează să se căsătorească şi sunt în căutarea unui fotograf: Dacă vă plac imaginile lor, go for it! Nu veţi fi dezamăgiţi.


fotograf de nunta

Mirjana & Matej

Oana şi Tomaž, vă mulţumim pentru fotografiile minunate! Lacrimile ne curgeau pe obraz uitându-ne la ele. Nu sunt cuvinte să descrie ceea ce am simţit. Suntem încântaţi de imagini şi acum putem retrăi, prin interemediul lor, momentele fericite, iar şi iar. Toţi sunt fermecaţi de munca voastră, deci, jos pălăria! Vă mulţumim că ne-aţi ascultat dorinţele! Vă mulţumim pentru ideile excelente şi, la sfârşit, un mare MULŢUMESC din partea noastră pentru că aţi surprins momentele nunţii noastre într-un fel atât de reuşit! Rămâneţi la fel de grozavi cum sunteţi acum! Sunteţi fenomenali!


fotograf de nunta

Kristina & Nejc

Vă mulţumim mult pentru pachet! Fotografiile sunt excelente, albumul este foarte frumos! Vă mulţumim şi pentru micile surprize dinăuntru! A fost o plăcere să avem fotografi atât de plăcuţi! Fotografiile sunt cu adevărat minunate, iar amabilitatea şi atenţia voastră vă fac şi mai speciali şi de neuitat. Vă vom recomanda bucuroşi prietenilor noştri ca să fim siguri că vă vom întâlni din nou la una dintre nunţile pe care le veţi fotografia.


wedding photographer romania

Ioana & Cosmin

Am vrea să vă mulţumim amândurora pentru fotografiile minunate pe care le-aţi făcut.
Suntem absolut încântaţi de ele! Apreciem atenţia şi sensibilitatea pe care le-aţi arătat faţă de toate momentele nunţii noastre. Aşadar, vă mulţumim! Sunteţi nişte artişti desăvârşiţi! Sperăm că putem spune că am găsit în voi nişte noi prieteni!


fotograf de nunta

Anamarija & Matjaž

Wow, wow, wow! Mii de mulţumiri pentru un asemenea album superb! Şi pentru fotografii! Şi pentru atenţia voastră! Toate fotografiile sunt FENOMENALE! Vă mulţumim, vă mulţumim atât de mult! După ce am trimis link-ul prietenilor şi rudelor ieri, am primit telefoane şi mesaje despre cât de super sunt fotografii noştri! Inimile au început să ne crească şi a trebuit să ne uităm din nou la fotografii. Sunt cu adevărat aparte şi nu ne putem sătura de ele. Şi de coperta albumului! Un câştig total!


fotograf de nunta

Urška & Andrej

Fotografiile sunt minunate, suntem foarte impresionaţi. Nici musafirii noştri nu se pot opri din admirat pozele. Vă mulţumim mult pentru toată munca voastră. E-mail-ul a ajuns tocmai când vorbeam despre fotografiile voastre, nu ne mai săturăm să ne uităm la ele. De fiecare dată descoperim ceva nou. V-aţi autodepăşit. Detaliile, momentele imortalizate, poziţionarea elaborată a fotografiilor în album, toate prezintă ziua nunţii într-un mod admirabil. Este ca şi când am fi din nou acolo şi am privi momentele desfăşurându-se. Vă mulţumim încă o dată!


fotograf de nunta

Mihaela & Boštjan

Am realizat deja înainte de a începe să planificăm nunta noastră că găsirea fotografului de nuntă potrivit era una dintre cele mai dificile şi importante sarcini. Pentru că doream ca pozele noastre de nuntă să fie perfecte, fotograful trebuia, la rândul său, să fie perfect, aşa că l-am căutat pe cel potrivit în mod sistematic. Am solicitat informaţii prin intermediul unui portal web şi am primit peste 50 de oferte de la fotografi profesionişti. Le-am filtrat repede, deoarece multe dintre ele nu ofereau flexibilitatea pe care ne-o doream. Dar una dintre oferte ieşea în evidenţă şi ne-a reţinut atenţia. Spre deosebire de toate celelalte oferte, era scrisă într-un fel foarte personal, prietenos, simplu. Menţiona că putem discuta despre orice, aşa că am ştiut că fotografii care o scriseseră erau dispuşi să ne asculte pe noi şi dorinţele noastre. Iar acest lucru a contat cel mai mult: adaptabilitate. Căutaserăm un fotograf şi găsiserăm doi: Oana şi Tomaž. Ne-am uitat pe site-ul lor, care la vremea aceea conţinea doar o nuntă românească. Nu ne-a deranjat acest lucru, pentru că am fost uimiţi de fotografiile unui cuplu tânăr, Bianca şi Tudor, aşa că ne-am hotărât pentru Eastwest Images. Şi noi ne doream asemenea fotografii!

Eram destul de preocupaţi de cum vor răspunde fotografii la un mediu necunoscut, însă dubiile şi grijile noastre au dispărut deja în timpul şedinţei de logodnă, când ne-am întâlnit. Apropo, acesta este unul dintre avantajele colaborării cu Eastwest Images. Oana şi Tomaž vor să stabilească o legătură personală deja înaintea marelui eveniment pe care îl vor fotografia. În acest fel, ajung să cunoască mai bine cuplul, să îi simtă energia şi să facă o serie de fotografii de “probă”, toate acestea contribuind la documentarea mai bună a nunţii. În afară de asta, ei se completează reciproc perfect, astfel încât este aproape imposibil să rateze vreun moment. Multe scene din fotografii ne-au surprins. Ei chiar observă totul. Este plăcut să povesteşti cu ei, sunt plini de energie tinerească şi inspiraţie artistică. Am făcut clic instantaneu. Faptul că i-am cunoscut ei şi completarea chestionarului de nuntă ne-au inspirat încredere deplină în abilitatea lor de a ne fotografia nunta în cel mai bun mod cu putinţă.

Am fost încântaţi de primele fotografii pe care le-am văzut la petrecerea noastră şi am aşteptat cu mare nerăbdare setul final, care a fost senzaţional. Ceea ce ne-a suprirns cu adevărat a fost numărul incredibil de comentarii pozitive pe care le-am primit din partea musafirilor şi a cunoştinţelor noastre, care se întrebau unde i-am găsit pe fotografi şi de unde vin. Cu toţii erau uluiţi. Am fost contactaţi chiar de persoane străine care ne văzuseră fotografiile pe blog şi doreau să afle informaţii de primă-mână despre experienţa Eastwest Images. Încă mai primim, chiar şi după atâta vreme, câte un mesaj ocazional cu întrebări despre opinia noastră şi o exprimăm bucuroşi. Acest răspuns copleşitor ne asigură că am făcut alegerea potrivită şi suntem mândri că lumii îi plac atât de mult fotografiile noastre de nuntă.

Am găsit mai mult decât nişte fotografi de nuntă, ci ceva ce e greu de pus în cuvinte. Am cunoscut doi oameni minunaţi, care pun suflet în ceea ce fac şi pentru oamenii cu care lucrează. Nu le scapă niciun detaliu şi îşi dedică întregul efort satisfacerii cuplurilor. Micile surprize, care continuă să apară la mult timp după ce “colaborarea de nuntă” s-a încheiat, arată că nu am fost doar un alt “client” pentru ei. Îi recomandăm călduros tuturor cuplurilor care sunt în căutarea unui fotograf de nuntă. Nu veţi regreta!

Căutam fotografi de nuntă, în schimb am găsit prieteni.