poročni fotograf

Anita & Stanislav

Nad fotografijami sva čisto navdušena in seveda dobivava same pohvale! Najin dan sta ovekovečila točno tako, kot sva ga sama doživljala – sproščeno, nasmejano, zabavno. Predvsem so nama všeč detajli, ki jih verjetno večina ni niti opazila, vidva pa sta jih lepo vključila v zgodbo in ji tako dala popolno celoto! Vajin prijazen in ažuren pristop se nama zdi res nekaj edinstvenega. Verjetno tudi prinašata srečo, kajti edina sončna in topla vikenda pri nas sta bila tista, ko sta tukaj fotografirala poroki. Neizmerna sva zadovoljna z vajinim delom in vaju z veseljem priporočava naprej.


poročni fotograf

Urša & Blaž

To je bilo pa res lepo presenečenje – vrnila sva se z dopusta in čakale so naju fotografije! Res jih je veliko in prekrasne so! Tudi prijatelji in sorodniki so jih vsi pohvalili, zato res ni noben problem vaju priporočiti še kakšnemu drugemu mlademu paru, ki se namerava poročiti. Z vama ne more ničesar izgubiti. Všeč nama je bilo, da sta se zlila z okolico in da so bili svatje ob vama sproščeni. Če bi se še enkrat poročila, bi zagotovo spet izbrala vaju. Oana in Tomaž, še enkrat hvala za vse. Super sta!


Vesna & Edwin

poročni fotograf

Želela sva najti poročnega fotografa, ki ponuja res vrhunske in hkrati netradicionalne fotografije. Takoj po ogledu vajine spletne strani naju je kvaliteta in doslednost objavljenih fotografij čisto prevzela. Primerljala sva okrog 30 različnih fotografov in vidva sta bila resnično najboljša. Navdušena sva bila nad živahnostjo oseb v vajinih fotografijah in nad vajino odkritosrčno in avtentično predstavitvijo porok. Že ko smo se prvič dobili, sva vedela, da sva se prav odločila in da naju ne bosta razočarala. Vajin pozitiven pristop in prijaznost sta res nekaj posebnega. Prisluhnila sta najinim željam in odgovorila na vsa najina vprašanja. Na dan poroke sta vsem pokazala, kaj pomeni biti profesionalni fotograf – nista bila vsiljiva a hkrati vedno prisotna, za fotografije sta res dala vse od sebe. Čeprav sta morala biti po celodnevnem fotografiranju že precej utrujena, sta ostala vedra in dobre volje vse do konca. Med našim sodelovanjem sva uživala v vsaki minuti, rezultat vajinega dela pa sedaj dela najine spomine na ta čudoviti dan popolne. Želiva se vama še enkrat zahvaliti za vajino zavzeto delo in za čudovite fotografije. Resnično sta bila najboljša izbira.


poročni fotograf

Mirjana & Matej

Oana in Tomaž, hvala vama za čudovite slike! Ob gledanju so nama po licu polzele solze in usta so se razširaila v nasmeh do ušes. Ne moreva vama opisati najinih občutkov. Vesela sva, da sta vidva stisnila najine trenutke sreče v slike in da jih bova lahko vedno znova podoživljala. In vsak, ki je do sedaj pogledal slike, je bil osupel nad vajinim enkratnim delom, tako da lahko rečeva samo kapo dol! Hvala, da sta prisluhnila najinim željam! Hvala za vajine super ideje in končno velik HVALA iz srca za čudovito ujete trenutke! Ostanita še naprej tako super! Fenomenalna sta!


poročni fotograf

Kristina & Nejc

Lepa hvala za pošiljko! Slikice so super, album zelo lep, in hvala še za vse pozornosti v paketu! V veselje nama je bilo imeti tako prijetna fotografa! Fotografije so čudovite, vajina prijaznost in pozornost pa vaju naredita posebna in nepozabna! Z veseljem vaju bova priporočila tudi svojim prijateljem, zato sva prepričana, da se bomo še srečali na kakšni poroki.


wedding photographer romania

Ioana & Cosmin

Obema se želiva iz srca zahvaliti za prečudovite fotografije! Absolutno navdušena sva nad njimi! Prav tako pa tudi vsi ostali, ki so jih videli. Resnično ceniva vajino prijaznost, razumevanje in rahločutnost, ki sta jo izkazala vsakemu trenutku najine poroke posebej. Hvala še enkrat! Prava umetnika sta! Lahko rečeva, da sva našla tudi nova prijatelja!


poročni fotograf

Anamarija & Matjaž

Uau, uau, uau! Hvala miljonkrat za tako super fotoknjigo! In za fotke! In za pozornost! Fotografije so FENOMENALNE! Res, res hvala! Včeraj sva po razposlanem linku najinim prijateljem in sorodnikom dobila veliko klicev in sporočil, da sta zakon fotografa! Nama pa je tudi kar srce zaigralo. Spet sva jih pogledala stokrat. Fotke so drugačne in človek se jih kar ne more nagledati. In naslovnica! Zmaga!


poročni fotograf

Urška & Andrej

Slike so čudovite, res sva ganjena. Tudi najini svatje jih ne morejo prehvaliti. Res hvala za ves trud. Vajin email je prispel ravno sredi pogovora o vajinih slikah, katerih se kar ne moreva nagledati. Vsakič znova odkrijeva kaj novega. Zelo sta se potrudila. Vse podrobnosti, ujeti trenutki, premišljeno postavljene fotografije, ki zares dobro prikažejo najin dan. Človek ima res občutek, kot da je “notri v sliki” in opazuje dogajanje. Še enkrat hvala!


poročni fotograf

Mihaela & Boštjan

Še preden sva se resneje lotila poročnih priprav, sva se zavedala, da bo izbira poročnega fotografa ena izmed najtežjih in hkrati najpomembnejših nalog. Ker sva želela, da bodo najine poročne fotografije perfektne, je moral biti perfekten tudi fotograf, zato sva se iskanja lotila sistematično. Na spletnem portalu sva poslala povpraševanje in prejela preko 50 ponudb profesionalnih fotografov. Veliko sva jih takoj izločila, saj so bile ponudbe narejene zelo togo, fiksno kot nekakšni paketi z določenim številom posnetkov, ur, koliko časa so pripravljeni fotografirati, in celo na kolikih lokacijah. Ena ponudba pa je zelo izstopala, zato je pritegnila najino zanimanje. Za razliko od drugih je bila napisana zelo osebno, prijazno, preprosto. Dala nam je vedeti, da se o vsem lahko dogovorimo oziroma da so pripravljeni ustreči najinim željam. In to nama je bilo najpomembnejše: prilagodljivost. Iskala sva enega fotografa, dobila pa sva dva: Oano in Tomaža. Ogledala sva si še njuno spletno stran in blog s fotografijami, kjer pa sva zasledila le eno romunsko poroko. To naju ni motilo, vseeno sva se odločila zanju, saj so naju navdušile fotografije mladega para Biance in Tudorja. Takšne fotografije sva si želela tudi sama!

Malo naju je skrbelo, kako se bosta fotografa znašla v nepoznanem okolju, a so se dvomi in skrbi razblinili že na zaročnem fotografiranju, ko smo se spoznali. Mimogrede, to je ena izmed prednosti Eastwest Images, saj želita vzpostaviti osebni stik že pred velikim dogodkom, ki ga bosta fotografirala. Na ta način se bolje spoznata s parom, začutita njuno energijo, naredita nekaj “poskusnih” fotografij, kar vse prispeva k boljšemu fotografiranju poroke. Poleg tega drug drugega odlično dopolnjujeta, tako da skoraj ni možnosti, da bi jima kakšen trenutek ušel. Marsikatera fotografija te prav preseneti v smislu: “Kje sta pa to našla? Res opazita vse podrobnosti.” Oana in Tomaž sta se izkazala kot prijetna sogovornika, polna mladostne energije in umetniškega navdiha. Takoj smo se ujeli. Predhodno spoznavanje je skupaj s poročnim vprašalnikom prispevalo k temu, da sva jima popolnoma zaupala in verjela, da bosta na poročni dan izpeljala vse tako, kot je treba.

Ko sva na poročni gostiji v gostišču videla prve fotografije, sva bila navdušena in komaj sva čakala končni izdelek! Ta je bil vrhunski! Presenečena pa sva bila, koliko pozitivnih odzivov glede fotografov sva dobila s strani svatov in znancev, ki so se čudili, kje sva dobila te fotografe, od kod prihajajo. Nad fotografijami so bili navdušeni vsi po vrsti. Kontaktirali so naju celo povsem nepoznani ljudje, ki so videli fotografije na blogu in Facebooku, saj so želeli izvedeti najino izkušnjo z Eastwest Images. Še dandanes nama kdo piše in povpraša za mnenje, komentarje, izkušnje in z veseljem jih deliva naprej. Takšen odziv nama daje potrditev, da sva izbrala prav (o tem nikoli nisva dvomila!) in naju navdaja s ponosom, da so ljudem najine poročne fotografije tako všeč.

Izbrati sva morala fotografa, dobila pa sva mnogo več, kar je težko opisati z besedami. Spoznala sva dve čudoviti osebi, ki se s srcem posvetita svojemu delu in ljudem, za katere fotografirata. Ob tem ničesar ne prepustita naključju, ampak se nadvse potrudita, da prispevata svoj delež k mozaiku enkratnih življenjskih dogodkov. Nobena malenkost jima ne uide, ves svoj trud usmerita v zadovoljstvo para. Tudi drobne pozornosti, s katerimi razveseljujeta še dolgo potem, ko se “poročno sodelovanje” prekine, dajejo vedeti, da za njiju nisi samo “stranka”. Vsem parom, ki iščejo poročnega fotografa, bi zato Eastwest Images toplo priporočila in jim položila na dušo, da jim resnično ne bo žal!

Za konec bi samo še popravila nekje zgoraj zapisani stavek. Iskala sva poročnega fotografa, dobila pa prijatelje.